Ugrás a tartalomra

Orbán Viktor: Nem fogjuk tudni elkerülni, hogy mindenki beoltassa magát

2021.11.19
08:28
Forrás
hirado.hu
Csak akkor nem lesz ötödik hullám, ha mindenki beoltatja magát, mondta Orbán Viktor, Magyarország miniszterelnöke a Kossuth Rádió reggeli műsorában.

Hozzátette, a kormány bízik benne, hogy elegendőek lesznek a szigorított intézkedések, de a járvány neheze még csak most következik. Azt világosan látjuk, hogy akik nincsenek beoltva azok életveszélyben vannak és a többiekre nézve is veszélyt jelentenek. A szakértők egyetértenek abban, hogy a második vakcina után 4-6 hónappal az oltások védőereje gyengül, ezért a harmadik oltás felvétele szükségessé válik. A baj oka az, hogy még mindig nincs mindenki beoltva és csak akkor nem lesz ötödik hullám, ha mindenki felveszi a vakcinát. A végén mindenkinek be kell majd oltatnia magát, tette hozzá Orbán Viktor.

Orbán Viktor
koronavírus elleni védőoltás
koronavírus-járvány
Magyarország

Most

14:52, Frissítve: 16:53

Népszerűek a palicsi programok

Május másodikán is több ezren látogattak Palicsra, habár a borongós időjárás miatt nem volt akkora tömeg mint előző nap, amikor mintegy 40 ezer ember fordult meg a tóparton.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.