Ugrás a tartalomra

Orbán Viktor: pedofiloknak nincs kegyelem!

2024.02.08
18:03
2024.02.08
18:10
Forrás
MTI
Pedofil elkövetők számára nincs kegyelem! - jelentette ki Orbán Viktor a közösségi oldalára feltöltött videóban.

Közölte, a magyar kormány nevében alkotmánymódosító javaslatot nyújtott be, amely lehetetlenné teszi, hogy kiskorú gyermekek sérelmére elkövetett bűncselekmény esetén az elkövető kegyelmet kaphasson.

A magyar miniszterelnök hangsúlyozta: személyes meggyőződése, hogy pedofil elkövetők számára nincs kegyelem.

Hangsúlyozta, kialakult egy vita az elnöki kegyelem jogköréről, "de itt nem jogászkodni kell, hanem tiszta helyzetet kell teremteni egy világos, egyértelmű döntéssel" - fogalmazott.

Elmondta: neki is van öt gyermeke és hat unokája és ha valakik hozzájuk nyúlnának, az első gondolata az lenne, hogy "félbe kell őket hasítani vagy miszlikbe kell vágni".

A kormányfő kijelentette, egyértelmű helyzetet kell teremteni, ezért a  kormány nevében benyújtott egy alkotmánymódosítást, amely lehetetlenné teszi, hogy kiskorú gyermekek sérelmére elkövetett bűncselekmény esetén az elkövető kegyelmet kaphasson. Ideje rendezni ezt a kérdést! – zárta a bejelentést Orbán Viktor.

Orbán Viktor
pedofil

Most

14:52, Frissítve: 16:53

Népszerűek a palicsi programok

Május másodikán is több ezren látogattak Palicsra, habár a borongós időjárás miatt nem volt akkora tömeg mint előző nap, amikor mintegy 40 ezer ember fordult meg a tóparton.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.