Ugrás a tartalomra

Orbán Viktor Washingtonban - panelbeszélgetés a konzervatív értékekről

2024.03.07
19:04
2024.03.07
20:45
Forrás
MTI
Az amerikai-magyar kapcsolatok jövője címmel tartott panelbeszélgetést a leghíresebb amerikai konzervatív kutatóintézet, a Heritage (Örökség) alapítvány, a vendég ezúttal Magyarország miniszterelnöke volt.

Orbán Viktorral Kevin Roberts, a Heritage elnöke beszélgetett, a közönség soraiban a legnevesebb amerikai jobboldali politikusok, elemzők, közéleti személyiségek foglaltak helyet. A programot Vivek Ramaswamy amerikai konzervatív politikus, kommentátor, korábbi republikánus elnökjelölt vezette fel. Elhangzott: a világnak szüksége van egy mozgalomra, amely az igazságért, a hagyományokért, a családokért, az emberekért küzd. A zárt körű panelbeszélgetésen Orbán Viktort a magyar konzervatív család- és gazdaságpolitika sikereiről, kihívásairól, az ukrajnai háborúról, az amerikai-magyar kapcsolatokról, Trump elnökről és személyes politikai hitvallásáról kérdezték.

A program után a magyar miniszterelnök a washingtoni magyar nagykövetségen megbeszélést folytatott Steve Bannon amerikai médiaszemélyiséggel, politikai stratégával, Donald Trump korábbi elnök tanácsadójával.

Orbán Viktor
Washington
panelbeszélgetés
konzervatív
Heritage Alapítvány
Magyarország
Kevin Roberts

Most

20:09, Frissítve: 20:32

A kormányprogramról vitázik a parlament

Miloš Vučević kormányalakító több mint három órán keresztül ismertette expozéját. Ezt követően megkezdődött a vita a köztársasági képviselőházban a kormányprogramról.
13:43, Frissítve: 16:32

Ezreket vonz a palicsi majális

Verőfényes napsütés és viharos erejű szél várta a 39. palicsi majális látogatóit. Már a délelőtti órákban benépesült a tópart, a kora délutáni órákban pedig már több ezren voltak a sétányon.
13:17, Frissítve: 15:45

Ma megalakul az új szerb kormány

A geopolitikai stabilitás megőrzése, infrastrukturális fejlesztések, az életszínvonal növelése, az EU-tagság felé vezető út és a katonai semlegesség - egyebek mellett ezeken dolgoznak majd az új szerb kormány tagjai a jövőben.

Népszerű

Elhelyezték az utolsó sínpárt Szabadka és Újvidék között

Gőzerővel haladnak a Belgrád-Budapest gyorsvasút Szabadka és Újvidék közötti szakaszának építkezési munkálatai. Ma délután Topolyánál lerakták a két vajdasági város között húzódó sínpár utolsó elemét, így a fővonal összekötöttnek tekinthető.

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.