Ugrás a tartalomra

Orbán: Visegrád él, Visegrád fontos

2024.02.27
17:45
2024.02.27
21:19
Forrás
MTI
A cseh, a lengyel és a szlovák miniszterelnök is a visegrádi együttműködés folytatása mellett foglalt állást.

Az Ukrajna támogatásával kapcsolatos véleménykülönbségek ellenére is van értelme és jövője a visegrádi együttműködésnek - jelentette ki Orbán Viktor Prágában, a négy visegrádi ország kormányfőinek csúcstalálkozója után tartott sajtótájékoztatón. "Engem a mai találkozó arról győzött meg, hogy Visegrád él, Visegrád fontos. Különbségeinket kellő tisztelettel tudomásul tudjuk venni, még ha vitatjuk is egymás álláspontját. A közös ügyekben pedig tovább erősítjük az együttműködést. Magyarország erre készen áll" - mondta a magyar kormányfő.

A cseh, a lengyel és a szlovák miniszterelnök szintén elismerte a véleménykülönbségeket, de a visegrádi együttműködés folytatása mellett foglalt állást.

Orbán Viktor
V4
Visegrádi négyek

Most

14:52, Frissítve: 16:53

Népszerűek a palicsi programok

Május másodikán is több ezren látogattak Palicsra, habár a borongós időjárás miatt nem volt akkora tömeg mint előző nap, amikor mintegy 40 ezer ember fordult meg a tóparton.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.