Ugrás a tartalomra

Orbán: Zéró tolerancia az antiszemitizmussal szemben

2017.07.21
23:37
2024.03.19
08:32
„Soha nem fogunk tolerálni semmiféle antiszemita megközelítést bármely problémával kapcsolatban” – jelentette ki Orbán Viktor.

Zéró tolerancia van a magyar politikai életben az antiszemitizmussal szemben. „Soha nem fogunk tolerálni semmiféle antiszemita megközelítést bármely problémával kapcsolatban” – jelentette ki Orbán Viktor magyar miniszterelnök az Iszrael Hajom című lapnak nyilatkozva.

Kifejtette, hogy a parlamentben vannak olyan képviselők, akik antiszemita gesztusokat tettek, és olyan pártok, amelyek ezt elfogadták. „Nem mondhatom, hogy a Jobbik, hogy az egész párt antiszemita, de elfogadhatónak tart bizonyos gesztusokat, programokat, személyeket, megközelítéseket, amelyek teljesen nyilvánvalóan antiszemiták” – jelentette ki. Hozzátette ugyanakkor: világossá akarja tenni, hogy „a magyar politikai életben az antiszemitizmussal szemben a zéró tolerancia politika érvényes”. (MTI)

antiszemitizmus
magyar miniszterelnök
Orbán Viktor
zéró tolerancia

Most

Népszerű

Elhelyezték az utolsó sínpárt Szabadka és Újvidék között

Gőzerővel haladnak a Belgrád-Budapest gyorsvasút Szabadka és Újvidék közötti szakaszának építkezési munkálatai. Ma délután Topolyánál lerakták a két vajdasági város között húzódó sínpár utolsó elemét, így a fővonal összekötöttnek tekinthető.

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.