Ugrás a tartalomra

Oroszország kész tárgyalni

2023.08.04
08:39
2023.08.04
12:49
Forrás
Tanjug
Oroszország kész meghosszabbítani a fekete-tengeri gabonaegyezményt, azzal a feltétellel, ha az orosz termékek exportját is lehetővé teszik.

Oroszország kész visszatérni a fekete-tengeri gabonaegyezményre vonatkozó megállapodáshoz, vagyis meghosszabbítani azt, de csakis abban az esetben, ha megoldják az orosz termékek és a műtrágya kivitelének problémáját - mondta Oroszország ENSZ-nagykövetének helyettese. Dmitrij Poljanszkij hangsúlyozta, a Nyugatnak arra kellene összpontosítania, hogy az orosz gabona és műtrágya eljuthasson azokba az országokba, amelyekben szükség van rájuk. Az ENSZ Biztonsági Tanácsának ülésén beszédében azt mondta, a nyugati kollégák tervei között ez nem szerepel.

orosz-ukrán háború
gabona

Most

14:52, Frissítve: 16:53

Népszerűek a palicsi programok

Május másodikán is több ezren látogattak Palicsra, habár a borongós időjárás miatt nem volt akkora tömeg mint előző nap, amikor mintegy 40 ezer ember fordult meg a tóparton.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.