Ugrás a tartalomra

Pártelnök akar maradni Boris Tadić

2012.09.09
14:58


A Demokrata Párt tegnapi főbizottsági ülésén döntött a tisztújító közgyűlés időpontjáról és választási módjáról
A Demokrata Párt tegnapi főbizottsági ülésén döntött a tisztújító közgyűlés időpontjáról és választási módjáról. A közvetett módon lezajló voksolást november 10-én tartják majd meg. Boris Tadić szerint egyes párttagok lejárató kampányt folytatnak ellene és sokan kimutatták foguk fehérjét a májusi választások óta. Boris Tadić a Demokrata Párt kiábrándító eredményéért a májusi választásokon Dragan Đilas alelnököt és a rosszul szereplő községek vezetőit hibáztatja. „A Demokrata Párt az ország legjelentősebb demokratikus intézménye a politikai pártok között. Egyben nemzeti és regionális intézmény. Ezt Szerbia lakosainak tudni kell. Azok, akik kiábrándultak a párt négy éves kormányzása után, tudniuk kell, hogy a Demokrata Párt jelentős eredményeket ért el a lakosság és a nép érdekeit szolgálva, javított az ország külföldi megítélésén” – mondta Boris Tadić.



Marad a párt tagja és jelölteti magát az elnökségre – mondta Tadić. Számít a tagok támogatására. Az új vezetőséggel komoly ellenzéki szerepvállalásra törekszik, de konstruktívan áll majd minden olyan kezdeményezéshez, amely az európai uniós csatlakozási tárgyalások felgyorsítását szorgalmazzák.
DP
Tadić
tisztújítás

Most

14:52, Frissítve: 16:53

Népszerűek a palicsi programok

Május másodikán is több ezren látogattak Palicsra, habár a borongós időjárás miatt nem volt akkora tömeg mint előző nap, amikor mintegy 40 ezer ember fordult meg a tóparton.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.