Ugrás a tartalomra

Pásztor István Kishegyesen: Fontos, hogy az érdekeink képviselve legyenek az EU felé (videó)

2014.02.20
10:03
140 éves fennállását ünnepli idén a kishegyesi Maronka Károly Önkéntes Tűzoltó Testület
140 éves fennállását ünnepli idén a kishegyesi Maronka Károly Önkéntes Tűzoltó Testület. Jelenleg mintegy 80 tagot számlálnak. Az önkéntes tűzoltók egyre ritkábban foglalkoznak a tűz oltásával. Ezt a feladatkört főként a hivatásos tűzoltóegység látja el, a kishegyesi lánglovagok azonban számos rendezvényből kiveszik a részüket, valamint versenyeken is részt vesznek. Szűgyi István, a Maronka Károly Önkéntes Tűzoltó Testület elnöke: „Nagyon jó felnőtt női csapatunk van. Az elmúlt 30 évben nem igazán tudták legyőzni. Pásztor István találkozott a kishegyesi plébánossal és a helyi cserkészcsapattal is. Mind a tűzoltótestület, mind a cserkészcsapat tevékenységét fontosnak tarja a közösség megtartása szempontjából. „Az egyházak, a civilek és a politikum a közös célok megfogalmazásával sokra tud haladni” – tette hozzá a VMSZ elnöke.



A Hét Nap szerkesztősége élőújsággal kedveskedett kishegyesi olvasóinak. Pásztor István, a VMSZ elnöke ellátogatott a rendezvényre, ezzel zárva kishegyesi látogatását.

Most

14:39, Frissítve: 16:36

Kollégium vagy lakás?

Az egyetemi hallgatóknak továbbtanulásuk során számos költséggel kell számolniuk, az egyik ilyen a lakhatási kiadás. Legtöbben a kollégiumot választják annak kedvező ára miatt, de túljelentkezés esetén marad a lakás bérlésének a lehetősége.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.