Ugrás a tartalomra

Pásztor István: A Tartományi Parlament helyiségeiben betartják a járványügyi előírásokat

2020.07.03
17:01
2020.07.03
17:07
Forrás
Pannon RTV
Újvidéken, a Tartományi Parlament helyiségeiben a kezdetektől fogva betartják a járványügyi előírásokat - áll Pásztor István, a Vajdasági Képviselőház és a VMSZ elnökének levelében.

A járványügyi intézkedésekkel összhangban a termeket fertőtlenítik, a látogatóknak és az ott dolgozóknak is maszkot kell viselniük, valamint testhőmérsékletet is mérnek mind a foglalkoztatottak, a képviselők, mind pedig a látogatók körében - olvasható a levélben. Azon két dolgozó esetében, akiknél pozitív teszteredményt mutatott a koronavírus-teszt, minden szükséges járványügyi, egészségügyi és jogi intézkedést végrehajtott a Tartományi Parlament vezetése. Pásztor István levelében továbbá arról is ír, hogy a Tartományi Parlament a továbbiakban is folyamatosan kapcsolatban áll a járványügyi szakemberekkel, hogy a továbbiakban is veszélytelen munkakörnyezetet biztosítsanak az ott dolgozóknak és minden látogatónak is.

Pásztor István
tartományi képviselőház
koronavírus-járvány
maszk

Most

14:39, Frissítve: 16:36

Kollégium vagy lakás?

Az egyetemi hallgatóknak továbbtanulásuk során számos költséggel kell számolniuk, az egyik ilyen a lakhatási kiadás. Legtöbben a kollégiumot választják annak kedvező ára miatt, de túljelentkezés esetén marad a lakás bérlésének a lehetősége.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.