Ugrás a tartalomra

Pásztor István: A Tartományi Parlament helyiségeiben betartják a járványügyi előírásokat

2020.07.03
17:01
2020.07.03
17:07
Forrás
Pannon RTV
Újvidéken, a Tartományi Parlament helyiségeiben a kezdetektől fogva betartják a járványügyi előírásokat - áll Pásztor István, a Vajdasági Képviselőház és a VMSZ elnökének levelében.

A járványügyi intézkedésekkel összhangban a termeket fertőtlenítik, a látogatóknak és az ott dolgozóknak is maszkot kell viselniük, valamint testhőmérsékletet is mérnek mind a foglalkoztatottak, a képviselők, mind pedig a látogatók körében - olvasható a levélben. Azon két dolgozó esetében, akiknél pozitív teszteredményt mutatott a koronavírus-teszt, minden szükséges járványügyi, egészségügyi és jogi intézkedést végrehajtott a Tartományi Parlament vezetése. Pásztor István levelében továbbá arról is ír, hogy a Tartományi Parlament a továbbiakban is folyamatosan kapcsolatban áll a járványügyi szakemberekkel, hogy a továbbiakban is veszélytelen munkakörnyezetet biztosítsanak az ott dolgozóknak és minden látogatónak is.

Pásztor István
tartományi képviselőház
koronavírus-járvány
maszk

Most

Népszerű

Álommunka, álombér?

Egyetlen napot sem kell várniuk, hogy munkát kapjanak, a fizetésük pedig több mint 200 ezer dinár is lehet. A felmérések szerint jelenleg a gépészmérnökök a legkeresettebbek a szerbiai munkaerőpiacon.