Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/korábbi felvétel

Pásztor István: A Tartományi Parlament helyiségeiben betartják a járványügyi előírásokat

2020-07-03
17:01
2020-07-03
17:07
Forrás
Pannon RTV
Újvidéken, a Tartományi Parlament helyiségeiben a kezdetektől fogva betartják a járványügyi előírásokat - áll Pásztor István, a Vajdasági Képviselőház és a VMSZ elnökének levelében.

A járványügyi intézkedésekkel összhangban a termeket fertőtlenítik, a látogatóknak és az ott dolgozóknak is maszkot kell viselniük, valamint testhőmérsékletet is mérnek mind a foglalkoztatottak, a képviselők, mind pedig a látogatók körében - olvasható a levélben. Azon két dolgozó esetében, akiknél pozitív teszteredményt mutatott a koronavírus-teszt, minden szükséges járványügyi, egészségügyi és jogi intézkedést végrehajtott a Tartományi Parlament vezetése. Pásztor István levelében továbbá arról is ír, hogy a Tartományi Parlament a továbbiakban is folyamatosan kapcsolatban áll a járványügyi szakemberekkel, hogy a továbbiakban is veszélytelen munkakörnyezetet biztosítsanak az ott dolgozóknak és minden látogatónak is.

Pásztor István
Tartományi Képviselőház
koronavírus-járvány
maszk

Most

14:46, Frissítve: 14:53

Játszik a US Openen Đoković

Az ATP világranglista első helyezettjének részvételéle a New York-i tornán bizonytalan volt, most azonban Đoković megerősítette, hogy ott lesz az amerikai Grand Slam-en.

Népszerű

Karantén vár a Szerbiába utazókra?

Szerbia PCR-teszt kötelezettséget és karantént róhat ki az országba utazó külföldiek számára - erről ír a szerb sajtó. A hírt Branislav Tiodorović, a válságstáb tagja is megerősítette.