Ugrás a tartalomra

A polgárok érdekeit szolgálnák az esetleges rendkívüli parlamenti választások? (videó)

2017.01.04
14:15
Nebojša Stefanović belügyminiszter, kormányalelnök szerint az esetleges rendkívüli parlamenti választások kiírását a polgárok érdekei és nem a pártérdekek alapján mérlegelik majd
Nebojša Stefanović belügyminiszter, kormányalelnök szerint az esetleges rendkívüli parlamenti választások kiírását a polgárok érdekei és nem a pártérdekek alapján mérlegelik majd. Közösen döntjük el, hogy az elnökválasztással egy időben lesznek-e parlamenti választások is - nyilatkozta a Tanjugnak a Szerb Haladó Párt tisztségviselője. Kiemelte, a végső döntést, minden körülményt figyelembe véve, Aleksandar Vučić miniszterelnök hozza meg. Stefanović hozzátette: a jelenlegi kormány sikerei jól érzékelhetők, mert nőtt a közbiztonság, csökkent az ország tartozása, növekednek a bérek, utak és hidak épülnek, az államkasszában pedig több a pénz. Nebojša Stefanović, belügyminiszter, Szerbia: „Az emberek számára a legfontosabb, hogy mi dolgozunk. Ők választottak meg minket, és ők is fizetnek minket, nekik kell, hogy eredményeket mutassunk fel. Lesznek-e politikai döntések? Az államfőválasztással egyszerre tartanak-e parlamenti választást is? Erről közösen hozunk majd döntést, amikor figyelmesen és részletesen megvizsgáltunk minden tényezőt, ami mellette és ellene szól.”



 
Nebojša Stefanović
választások

Most

14:52, Frissítve: 16:53

Népszerűek a palicsi programok

Május másodikán is több ezren látogattak Palicsra, habár a borongós időjárás miatt nem volt akkora tömeg mint előző nap, amikor mintegy 40 ezer ember fordult meg a tóparton.
11:52, Frissítve: 12:41

Holnap lesz az iskolai mészárlás évfordulója

Egy éve, hogy a belgrádi Vladislav Ribnikar Általános Iskolában az oktatási intézmény egyik diákja megölte kilenc társát és egy biztonsági őrt. Másnap az akkor 21 éves Uroš B. kilenc embert lelőtt Dubona és Malo Orašje falvakban.

Népszerű

Elhelyezték az utolsó sínpárt Szabadka és Újvidék között

Gőzerővel haladnak a Belgrád-Budapest gyorsvasút Szabadka és Újvidék közötti szakaszának építkezési munkálatai. Ma délután Topolyánál lerakták a két vajdasági város között húzódó sínpár utolsó elemét, így a fővonal összekötöttnek tekinthető.