Ugrás a tartalomra

Politikai vacsora Athénban

2023.08.21
14:57
2023.08.21
15:04
Forrás
Szerbiai RTV, Beta
Kiriákosz Micotákisz görög miniszterelnök ma este nem formális vacsorát szervez a régió állam és kormányfőinek, amelyen Aleksandar Vučić szerb elnök is részt vesz.

Az athéni találkozón a térség terjeszkedéséről és európai jövőjéről, valamint a balkáni és délkelet-európai energiabiztonságról lesz szó. Vučićon kívül a munkavacsorán ott lesz az Európai Bizottság elnöke, Ursula von der Leyen, az Európai Tanács elnöke, Charles Michel, valamint Montenegró elnöke, Jakov Milatović, Észak-Macedónia miniszterelnöke, Dimitar Kovačeski és Borjana Kristo, Bosznia-Hercegovina Miniszteri Tanácsának elnöke. A találkozón részt vesznek a régió EU-tagországainak vezetői is, Nikolaj Denkov bolgár, Andrej Plenković horvát és Ion-Marcel Colaku román miniszterelnök. Az eseményre meghívást kapott Pristina ideiglenes intézményeinek miniszterelnöke, Albin Kurti is.

Most

14:39, Frissítve: 16:36

Kollégium vagy lakás?

Az egyetemi hallgatóknak továbbtanulásuk során számos költséggel kell számolniuk, az egyik ilyen a lakhatási kiadás. Legtöbben a kollégiumot választják annak kedvező ára miatt, de túljelentkezés esetén marad a lakás bérlésének a lehetősége.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.