Ugrás a tartalomra

Putyin jobban szeretné Bident, mint Trumpot

2024.02.15
11:32
Forrás
index.hu
Oroszország kész együttműködni bármelyik amerikai elnökkel, de előnyösebb lenne számára, ha a hivatalban lévő államfő, Joe Biden lenne ezen a poszton, mint Donald Trump korábbi elnök.

Ezt mondta Vlagyimir Putyin orosz államfő a Rosszija 1 televíziónak adott nyilatkozatában. Azt mondta, hogy az amerikai választási kampány egyre nagyobb lendületet vesz, és egyre élesebb formákat ölt, megjegyezve, hogy Oroszországnak nem szabad beavatkoznia a folyamatba. Nehezményezte, hogy nyugaton kiforgatták azt, amit egy amerikai újságírónak adott interjújában az ukrajnai háború okáról mondott. Rámutatott, hogy Moszkvát a szövetség bővítése és Ukrajna bevonásának lehetősége nyugtalanította, mert ez szerinte veszélyezteti Oroszország biztonságát. Az egyetlen dolog, amit sajnálhatunk, hogy nem kezdtük meg korábban az aktív műveleteket, mert azt feltételeztük, hogy tisztességes emberekkel van dolgunk – hangoztatta Putyin. Úgy vélekedett, hogy a NATO-nak már semmi haszna, semmi értelme azon kívül, hogy az amerikai külpolitika eszköze. 

Vlagyimir Putyin
Donald Trump
Joe Biden

Most

15:50, Frissítve: 15:59

Megvannak a hozzávalók az ünnepi fogásokhoz

A húsvétot megelőző napokban szigorú böjtöt tartanak a ortodox hívek. Vasárnap azonban már ünnepi fogásokat fogyasztanak. Az újvidéki limáni piacon is sokan vásárolták meg a húsvéti menü hozzávalóit.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.