Ugrás a tartalomra

Radulović: A legfontosabb, hogy legyőzzük Vučićot (videó)

2017.03.06
18:53
Szabadkára látogatott Saša Radulović, az Elég volt Mozgalom vezetője
Szabadkára látogatott Saša Radulović, az Elég volt Mozgalom vezetője. A pártelnök indul az idei elnökválasztáson és igen nagy reményeket fűz ahhoz, hogy megnyerheti a választást. Mint mondta, Aleksandar Vučić jelenlegi miniszterelnököt és egyben a Szerb Haladó Párt elnökjelöltjét le lehet győzni. Szavai szerint ez a legfőbb céljuk. Hozzátette, szeretne nyerni, azonban nem az a fontos, hogy ki lesz az elnök, hanem az, hogy legyőzzék Vučićot, mert csak így lehet változásokat bevezetni Szerbiában. sasa radulovic szabadka Saša Radulović, elnök, Elég volt Mozgalom: „Amennyiben én lennék az elnök, például a nyugdíjcsökkentésről szóló törvény nem ment volna át. Az elnöknek alá kell írnia minden törvényt, mielőtt még az valóban törvénnyé válna, vagyis mielőtt kikiáltják. Az ilyen törvények nem mennének át. Sem a termőföldekről szóló törvény, sem a Belgrád a vízen projekt, sem a nyugdíjcsökkentés. Vagyis egyetlen rossz törvény sem. Ezek nagyon-nagyon fontos dolgok, és a lakosoknak tudniuk kell, hogy az elnöknek vannak hatáskörei, tehát jelentős a hatásköre, nem csak szimbolikus a szerepe. A legfontosabb dolog azonban most nem az, hogy ki lesz az elnök, a legfontosabb dolog, hogy legyőzzük Vučićot, egyáltalán, hogy legyen lehetőségünk, hogy megváltoztassuk a rendszert és rendet teremtsünk.”



Szabadka
Saša Radulović
Elég volt Mozgalom

Most

14:52, Frissítve: 16:53

Népszerűek a palicsi programok

Május másodikán is több ezren látogattak Palicsra, habár a borongós időjárás miatt nem volt akkora tömeg mint előző nap, amikor mintegy 40 ezer ember fordult meg a tóparton.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.