Ugrás a tartalomra

Rama felszólította a KFOR-t, hogy vegye át az ellenőrzést Észak-Koszovóban

2023.09.28
19:14
2023.09.28
19:20
Forrás
Szerbiai RTV
Edi Rama, albán miniszterelnök szerint meg kellene változtatni a Belgrád és Priština közötti párbeszéd formáját, valamint a KFOR-nak át kellene vennie az ellenőrzést Észak-Koszovóban.

Hozzátette, a jövőben a normalizációs tárgyalások alapját a francia-német terv kellene, hogy képezze. Ezeken a tárgyalásokon az euro-atlanti közösség és az Európai Unió legmagasabb képviselőinek, valamint a francia elnöknek és a német kancellárnak kellene részt vennie. Ez a forma, amikor két ember találkozik, az újonnan kialakult helyzetben már nem hozhat eredményt – húzta alá Edi Rama.

Edi Rama

Most

22:25

Mága Zoltán koncertezett Topolyán

A hegedűművész Pásztor Istvánnak, a Vajdasági Magyar Szövetség elhunyt elnökének emléke előtt tisztelgett az eseménnyel a Sarlós Boldogasszony-plébániatemplomban.

Népszerű

Elhunyt Guba Éva, a Pannon RTV újságírója

Kollégánk hosszabb ideig tartó betegség után ma hunyt el - tudatta szerkesztőségünkkel családja. Guba Éva 2020 óta volt a Pannon RTV munkatársa, mint Tisza-menti tudósító.

Az egekbe szökött a malachús ára

Élősúlyban öt-hatszáz dinár, a hentesüzletekben a felpucolt malachús kilogrammja 900, de helyenként akár már az ezer dinárt is elkérik érte.