Ugrás a tartalomra

Šapić: A a jövőben is kiállok majd minden mondatom mellett

2018.03.05
14:07
2024.03.19
08:33
Forrás
Pannon RTV
Nem vagyok az a fajta, aki a kijelentéseit követően meghátrál - nyilatkozta újságírók kérdésére Aleksandar Šapić, aki független jelöltként indult a belgrádi önkormányzati választáson.

Elmondta: mindent megtesz annak érdekében, hogy az általa vezetett Új Belgrád fejlődése megindulhasson. Hiszen a szerb főváros eddigi hatalmi összetétele - szavai szerint - meggátolta ebben. Kifejtette: Belgrád érdekében kész a tárgyalásokra, de a Szerb Haladó Párttal nem hajlandó koalícióra lépni.

Aleksandar Šapić, független jelölt: „Készen állok arra, hogy a városi képviselőház tagjaként tárgyaljak velük. Illetve mint az a személy, aki a legnépesebb szerbiai községet vezeti. Ami a konkrétumokat és az együttműködést illeti - azzal kapcsolatban is, amit Új Belgrádért tehetünk - ezek mind a városi képviselőházba való témák. Az esetleges koalíciós megállapodásra nincs esély. Ezt a választás előtt is mondtam már.

Aleksandar Šapić
független jelölt

Most

14:39, Frissítve: 16:36

Kollégium vagy lakás?

Az egyetemi hallgatóknak továbbtanulásuk során számos költséggel kell számolniuk, az egyik ilyen a lakhatási kiadás. Legtöbben a kollégiumot választják annak kedvező ára miatt, de túljelentkezés esetén marad a lakás bérlésének a lehetősége.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.