Ugrás a tartalomra

Saša Radulović az Elég volt Mozgalom elnökjelöltje

2017.03.02
20:25
Saša Radulović, az Elég volt Mozgalom vezetője is indul az elnökválasztáson - így döntött a párt közgyűlése
Saša Radulović, az Elég volt Mozgalom vezetője is indul az elnökválasztáson - így döntött a párt közgyűlése. A közleményben az áll, Saša Radulović a legalkalmasabb jelölt, az ő elnökválasztáson való indulása vezethet oda, hogy legyőzzék Aleksandar Vučićot és megakadályozzák a diktatúrát. Az Elég volt Mozgalom harcolni fog a jelöltje győzelméért, mert csak ez jelentheti a jogállamiság bevezetésének kezdetét, az erős intézményrendszert és a médiaszabadságot. A legfontosabb feladat, hogy a választáson Vučićot maguk mögé utasítsák és ezzel megmentsék a demokráciát - fogalmaznak a közleményben. (B92, kép: FoNet) Mesto: Beograd Datum: 02.03.2017 Dogadjaj: POLITIKA - konferencija za novinare predsednika pokreta Dosta je bilo i predsednièkog kandidata Pokreta Licnosti: Saša Raduloviæ
elnökjelölt
Saša Radulović
Elég volt Mozgalom

Most

14:52, Frissítve: 16:53

Népszerűek a palicsi programok

Május másodikán is több ezren látogattak Palicsra, habár a borongós időjárás miatt nem volt akkora tömeg mint előző nap, amikor mintegy 40 ezer ember fordult meg a tóparton.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.