Ugrás a tartalomra

Selaković - Vučić nem fog Amfilohije főpap kedve szerint politizálni

2018.01.08
13:08
2018.01.08
13:14
Forrás
Tanjug
Aleksandar Vučić azt a politikát folytatja majd, amely a szerb lakosság növekedését ösztönzi Szerbia déli tartományában - jelentette ki az államfő titkára.

Szerbia államfője nem elődeinek politikáját fogja folytatni, hogy azzal Amfilohije montenegrói-tengermelléki görögkeleti főpap kedvében járjon, mert az csak a szerbek csökkenéséhez vezetett Koszovó és Metóhiában - jelentette ki Nikola Selaković.

Az államfő főtitkára hozzátette, hogy Aleksandar Vučić azt a politikát folytatja majd, amely a szerb lakosság növekedését ösztönzi Szerbia déli tartományában. Ezzel Amfilohije azon kijelentésére reagált, amelyben a főpap azzal vádolta meg Aleksandar Vučićot, hogy a politikájával elárulja Koszovót és folyamatosan csökkenteni szeretné a felelősségét a kérdésben.

Ezzel kapcsolatban Selaković kiemelte, hogy egy olyan egyházi személy vádolja ezekkel a dolgokkal Szerbia államfőjét, aki már két gyászszertartást tartott Aleksandar Vučićnak.

Nikola Selaković
Aleksandar Vučić
Amfilohije

Most

14:39, Frissítve: 16:36

Kollégium vagy lakás?

Az egyetemi hallgatóknak továbbtanulásuk során számos költséggel kell számolniuk, az egyik ilyen a lakhatási kiadás. Legtöbben a kollégiumot választják annak kedvező ára miatt, de túljelentkezés esetén marad a lakás bérlésének a lehetősége.
12:58, Frissítve: 16:12

Az egész ország az áldozatokra emlékezik

Egy évvel a belgrádi iskolai lövöldözés után az egész ország megemlékezett az áldozatokról. A televízió és rádióműsorok reggel 8:41 perckor megszakították a sugárzást, és egy perces néha csenddel tisztelegtek a lövöldözésben elhunytak emléke előtt.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.