Ugrás a tartalomra

A spanyol belügyminiszter szerint a katalán elnök lázadásra buzdít

2017.10.03
18:03
2019.11.27
12:32
Forrás
MTI
Zoido bejelentette: október 11-ig meghosszabbítják az átvezényelt spanyol rendfenntartók jelenlétét Katalóniában.

A spanyol belügyminiszter szerint a katalán elnök utcai „lázadásra”, a spanyol hatóságok elleni „gyűlöletre”, „zaklatásra” buzdít. Juan Ignacio Zoido keddi, madridi sajtótájékoztatóján hangsúlyozta: egy jogállamban „elképzelhetetlen”, hogy „inzultálják” a rendfenntartókat, akik a törvénynek akarnak érvényt szerezni. A belügyminiszter üzenetet intézett a spanyol rendőrség és csendőrség kötelékében szolgálók felé, azt mondta: az állampolgárok tisztában vannak azzal, hogy mit képviselnek, a spanyol kormány pedig megvédi méltóságukat és garantálja jogaikat. Zoido bejelentette: október 11-ig meghosszabbítják az átvezényelt spanyol rendfenntartók jelenlétét Katalóniában.

Katalónia
lázadás
Juan Ignacio Zoido
Spanyolország
belügyminiszter

Most

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.