Ugrás a tartalomra

Stefanović: Az elnökválasztáson a megkezdett reformok végrehajtásáról döntenek a polgárok

2017.02.26
12:06
A lakosok a közelgő elnökválasztáson arról fognak dönteni, hogy Szerbia továbbra is előre haladjon és végrehajtsa a megkezdett reformokat, vagy visszatérjen abba az időszakba, amikor az iparmágnások uralták az országot - jelentette ki Nebojša Stefanović
A lakosok a közelgő elnökválasztáson arról fognak dönteni, hogy Szerbia továbbra is előre haladjon és végrehajtsa a megkezdett reformokat, vagy visszatérjen abba az időszakba, amikor az iparmágnások uralták az országot - jelentette ki Nebojša Stefanović. A Szerb Haladó Párt alelnöke kiemelte, hogy az összes ellenzéki elnökjelölt egyforma. Vuk Jeremićnek és Saša Jankovićnak sincs politikai programja, míg a SZHP az embereknek egy jobb jövőt kínál, amit a munkájukkal fognak elérni - tette hozzá Stefanović. (Tanjug)
Nebojša Stefanović
elnökválasztás

Most

14:52, Frissítve: 16:53

Népszerűek a palicsi programok

Május másodikán is több ezren látogattak Palicsra, habár a borongós időjárás miatt nem volt akkora tömeg mint előző nap, amikor mintegy 40 ezer ember fordult meg a tóparton.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.