Ugrás a tartalomra

A szerb államfő a Twitteren üzent: tényleg az USA-ban tartózkodik

2018.03.19
16:12
2018.03.19
16:21
Forrás
Szerbiai RTV
Aleksandar Vučić szerb államfő tegnap éjszaka megerősítette a Twitteren, hogy az Amerikai Egyesült Államokban tartózkodik.

Vuk Jeremić előzőleg azzal vádolta a köztársasági elnököt, hogy titkos tárgyalásokat folytat Koszovóról az Egyesült Államokban. Válaszul, Vučić ironikusan utalt Vuk Jeremić azon posztjára, amikor meglátogatta Angela Merkelt, Németország kancellárját Berlinben. A szerb államfő most azt írta, Vuk Jeremićnek mindenben igaza van, a Soros család tagjaival kellett volna vacsoráznom, de sajnos lemondták, miután meghallották, hogy Angela Merkel is lemondta a találkozót Berlinben. Sajnos nem volt alkalmam senkivel találkozni a Soros családból - tette hozzá a szerb elnök. Milenko Jovanov, a Szerb Haladó Párt főbizottságának alelnöke is reagált. Szerinte a látogatás olyan titkos volt, hogy Aleksandar Vučićot csupán mintegy 50 utas láthatta, akik ugyanazon a gépen utaztak az Air Serbia rendszeres járatán. (Szerbiai RTV)

államfő
USA

Most

21:59, Frissítve: 22:34

Megérkezett Belgrádba a kínai elnök

A kínai elnök gépét szerbiai felségjelzésű MiG-29-es vadászgépek kísérték a Nikola Tesla repülőtérig, ahol a szerb hadsereg gárdája sorakozott fel a tiszteletére.
17:17, Frissítve: 19:39

Ma kiderül, kik vihetik haza az ajándékokat!

A Közügyek kérdésére csaknem ötszáz válasz érkezett Vajdaság szinte minden részéből. Mai műsorunkban kiderül, hogy ki csobbanhat a családjával Mórahalmon. Nézzék a 18 óra 10 perckor kezdődő műsorunkat.
16:02, Frissítve: 16:33

Fiáker szemlét tartottak Cserépalján

Huszonnyolcadik alkalommal szervezték meg a Cserépaljai Fiáker Szemlét. A Parádés Kocsik és Lovak Nemzetközi Szemléjére a dél-bánáti Cserépaljára egész Szerbia területéről érkeztek a lovas sport kedvelői.

Népszerű

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.

Drágábbak a luxustermékek Szerbiában

Több luxustermék is megdrágult Szerbiában május elsejétől. Keddtől egy doboz cigarettáért is többet kell fizetnie a dohányosoknak, mint eddig. Ami viszont jó hír, hogy az áram és a gáz árának emelkedésétől idén már nem kell tartanunk.