Ugrás a tartalomra

A szerb és a magyar védelmi minisztérium együttműködése tovább erősödhet

2023.06.20
13:07
2023.06.20
13:20
Forrás
Szerbiai RTV
A szerb és a magyar védelmi miniszer egyeztetett Palicson, a szerb-magyar stratégiai tanács ülés keretében.

Nagyon tartalmas a szerb és a magyar védelmi minisztérium együttműködése, és van lehetőség annak további erősítésére - jelentette ki Miloš Vučević szerb védelmi miniszter Palicson, a szerb-magyar stratégiai tanács ülésének keretében. A tárcavezető ennek kapcsán a katonai és haditechnikai területeket emelte ki. Vučević továbbá hangsúlyozta, Szerbia és Magyarország együttműködése kiemelten fontos a régió békéjének és stabilitásának megőrzése érdekében, különösen ilyen nehéz időkben.

Szalay-Bobrovniczky Kristóf magyar honvédelmi miniszter a két ország védelmi minisztériuma közötti együttműködésről azt mondta, nagyon fejlődő és minden közös érdekű területen további erősödésre számít.

Miloš Vučević
Szalay-Bobrovniczky Kristóf
Védelmi Minisztérium
Palicson
Stratégiai Tanács

Most

14:39, Frissítve: 16:36

Kollégium vagy lakás?

Az egyetemi hallgatóknak továbbtanulásuk során számos költséggel kell számolniuk, az egyik ilyen a lakhatási kiadás. Legtöbben a kollégiumot választják annak kedvező ára miatt, de túljelentkezés esetén marad a lakás bérlésének a lehetősége.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.