Ugrás a tartalomra

A Szerb Katonaság nem vesz részt a legitim hatalom megdöntésében

2019.04.09
17:16
Forrás
Szerbiai RTV
A Szerb Katonaság nem eszköze egyetlen puccskísérletnek sem, és nem is válik azzá - hangzott el a védelmi miniszter és a vezérkari főnök megbeszélésén Belgrádban.

A Szerb Katonaság nem vesz részt a legitim hatalom megdöntésében, illetve az alkotmányos rend erőszakos felborításában. Fokozott figyelemmel követi azokat az eseményeket, amelyek megzavarhatják a koszovói szerbek életét. A Védelmi Minisztérium közleményben emlékeztet arra, hogy elsősorban a KFOR és az ENSZ felel a koszovói békéért. A Szerb Katonaság megfelelően fel van szerelve és készen áll bármilyen parancs elvégzésére annak érdekében, hogy megőrizzék Szerbia és az ország lakosainak békéjét és stabilitását - áll a közleményben.

szerb katonaság

Most

14:39, Frissítve: 16:36

Kollégium vagy lakás?

Az egyetemi hallgatóknak továbbtanulásuk során számos költséggel kell számolniuk, az egyik ilyen a lakhatási kiadás. Legtöbben a kollégiumot választják annak kedvező ára miatt, de túljelentkezés esetén marad a lakás bérlésének a lehetősége.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.