Ugrás a tartalomra

A szerb kormányfő Pekingbe látogat a jövő héten

2017.05.10
12:46
Pekingbe látogat május 16-án Aleksandar Vučić szerb miniszterelnök, ahol Li Ko-csianggal kormányfővel és Hszi Csin-ping államfővel tárgyal majd a két ország kapcsolatáról
Pekingbe látogat május 16-án Aleksandar Vučić szerb miniszterelnök, ahol Li Ko-csianggal kormányfővel és Hszi Csin-ping államfővel tárgyal majd a két ország kapcsolatáról. A sajtó információi szerint az egyik kiemelt téma a két fél között a Peking- Belgrád repülőjárat indítása lesz, azonban szó lesz a belgrádi Nikola Tesla repülőtér privatizációjának folyamatáról is. A kínai látogatás során a Vučić egy nemzetközi fórumon is részt vesz majd, ahol 28 ország állam- és kormányfője vesz részt, többek között Vlagyimir Putyin orosz elnök is. (RTS)
Peking

Most

09:25, Frissítve: 09:31

Hajrágóllal magyar győzelem és feljutás

A magyar jégkorong-válogatott végletekig izgalmas mérkőzésen, 2 perc 51 másodperccel a vége előtt ütött Papp Kristóf góllal 2-1-re legyőzte a szlovén együttest a bolzanói divízió I/A-világbajnokság szombati zárásán.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.