Ugrás a tartalomra

A Szerbiai Szocialista Párt és az Egységes Szerbia koalíciója kész támogatni az SZHP elnökjelöltjét

2017.02.10
12:32
A Szerbiai Szocialista Párt és az Egységes Szerbia koalíciója kész támogatni a Szerb Haladó Párt azon jelöltjét, aki már a köztársasági elnökjelöltség első körében győzedelmeskedik, ez pedig Aleksandar Vučić - nyilatkozta Ivica Dačić
A Szerbiai Szocialista Párt és az Egységes Szerbia koalíciója kész támogatni a Szerb Haladó Párt azon jelöltjét, aki már a köztársasági elnökjelöltség első körében győzedelmeskedik, ez pedig Aleksandar Vučić - nyilatkozta Ivica Dačić. A Szerbiai Szocialista Párt vezetője hozzátette, szeretné látni, ahogy Tomislav Nikolić a haladók támogatása nélkül vesz részt a köztársasági elnökválasztáson. Véleménye szerint ebben az esetben Aleksandar Vučić győzelme már az első körben biztos lenne. Vučić plusz Dačić egyenlő a győzelemmel - nyilatkozta a Szerbiai Szocialista Párt elnöke. (Tanjug)
Ivica Dačić
SZHP
Szerbiai Szocialista Párt
Egységes Szerbia

Most

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.