Ugrás a tartalomra

Szijjártó: A kormány a jövőben is megvédi a magyar emberek biztonságát

2018.07.15
11:54
2018.07.15
12:13
Forrás
MTI
A magyar kormány a jövőben is megvédi a magyar emberek és Magyarország biztonságát.

Ezzel a leghatározottabb jelzését adja annak, hogy semmilyen módon nem tart irányadónak magára ezzel ellentétes dokumentumokat - jelentette ki a külgazdasági és külügyminiszter a Kossuth rádió Vasárnapi újság című műsorában. Szijjártó Péter az ENSZ globális migrációs csomagjával kapcsolatban hangsúlyozta: az Európai Unió esetében már bebizonyosodott, hogy veszélyes az olyan migrációs politika, amelyet bárki meghívásként értelmezhet. A miniszter szerint azok az országok járhatnak a legjobban, amelyek nem hajtják végre az ENSZ migrációt ösztönző, a biztonsági kockázatokat letagadó globális csomagját.

Szijjártó Péter
ENSZ

Most

14:39, Frissítve: 16:36

Kollégium vagy lakás?

Az egyetemi hallgatóknak továbbtanulásuk során számos költséggel kell számolniuk, az egyik ilyen a lakhatási kiadás. Legtöbben a kollégiumot választják annak kedvező ára miatt, de túljelentkezés esetén marad a lakás bérlésének a lehetősége.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.