Ugrás a tartalomra

Szlovákia határozottan támogatja az EU bővítését

2018.03.05
19:58
2024.03.19
08:39
Forrás
Tanjug
Ana Brnabić szerb miniszterelnök Ivan Korčok szlovák kül- és Európa-ügyi államtitkárral tárgyalt hétfőn Belgrádban. Korčok hangsúlyozta, hogy Szlovákia határozottan támogatja az Európai Unió bővítését

Elmondta, Szerbiával kapcsolatban elfogadott álláspont, hogy vezető és kulcsfontosságú országnak számít a régió stabilitásának megőrzésében, Szlovákia pedig támogatja uniós csatlakozását. Ana Brnabić elmondta, azzal, hogy meghatároztak egy hozzávetőleges csatlakozási időpontot Szerbia számára, egy biztató és pozitív döntés született, amely jó hatással lesz a további csatlakozási folyamatra is.

Szlovákia
EU
Ana Brnabić
Korcok

Most

14:39, Frissítve: 16:36

Kollégium vagy lakás?

Az egyetemi hallgatóknak továbbtanulásuk során számos költséggel kell számolniuk, az egyik ilyen a lakhatási kiadás. Legtöbben a kollégiumot választják annak kedvező ára miatt, de túljelentkezés esetén marad a lakás bérlésének a lehetősége.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.