Ugrás a tartalomra

A szocialisták készek támogatni a hatalmi koalíció közös elnökjelöltjét

2016.12.28
13:19
A Szerbiai Szocialista Párt készen áll arra, hogy tárgyaljon a hatalmi koalíció közös elnökjelöltjéről - nyilatkozta Ivica Dačić
A Szerbiai Szocialista Párt készen áll arra, hogy tárgyaljon a hatalmi koalíció közös elnökjelöltjéről - nyilatkozta Ivica Dačić. Az SZSZP elnöke azonban aláhúzta: biztosan nem támogatja Tomislav Nikolićot úgy, ahogy az államfő bejelentette a jelöltségét. Elmondta: lehet tárgyalni egy közös jelöltről, de Aleksandar Vučić kormányfővel erről még nem egyeztettek. Amennyiben nem lesz közös jelölt, az SZSZP egy saját jelöltet javasol - mondta Ivica Dačić. Azt is elmondta, amennyiben Aleksandar Vučić jelenlegi miniszterelnök jelölteti magát, akkor őt elfogadnák közös elnökjelöltként. (RTS)
elnökjelölt
Ivica Dačić
Szerbiai Szocialista Párt

Most

11:40, Frissítve: 11:54

Drágábbak a luxustermékek Szerbiában

Több luxustermék is megdrágult Szerbiában május elsejétől. Keddtől egy doboz cigarettáért is többet kell fizetnie a dohányosoknak, mint eddig. Ami viszont jó hír, hogy az áram és a gáz árának emelkedésétől idén már nem kell tartanunk.

Népszerű

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.