Ugrás a tartalomra

Tanácskozás az emberi jogok regionális érvényesüléséről - a vajdasági parlament az egyik szervező

2016.10.25
15:55
Az emberi jogok regionális szintű érvényesüléséről tanácskoztak Bécsben a vajdasági parlament és az Európai Régiók Gyűlése szervezésében
Az emberi jogok regionális szintű érvényesüléséről tanácskoztak Bécsben a vajdasági parlament és az Európai Régiók Gyűlése szervezésében. A tartományi képviselőház, élén Pásztor István házelnökkel és az Európai Régiók Gyűlésének vezetői kiemelték, a jogok gyakorlati alkalmazása során felmerülő kihívásokra kívánnak megoldásokat találni a különböző térségek képviselőivel. A konferencián hangsúlyozták, kiemelt jelentőségű a jogok érvényesülése az egészségügyben, és válaszokat kell keresni azokra az esetekre is, amikor nem tartják tiszteletben az emberi jogokat.
Vajdaság
Bécs
Emberi jogok

Most

14:39, Frissítve: 16:36

Kollégium vagy lakás?

Az egyetemi hallgatóknak továbbtanulásuk során számos költséggel kell számolniuk, az egyik ilyen a lakhatási kiadás. Legtöbben a kollégiumot választják annak kedvező ára miatt, de túljelentkezés esetén marad a lakás bérlésének a lehetősége.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.