Ugrás a tartalomra

Tanja Miščević lesz a Regionális Együttműködési Tanács főtitkárának helyettese

2019.09.26
08:37
2019.09.26
08:44
Forrás
Magyar Szó
A szerb kormány közleménye szerint Tanja Miščević lesz a Regionális Együttműködési Tanács főtitkárának helyettese, a posztra Szerbia jelölte.

Azt írják, a kinevezés Miščević számára személyes és szakmai elismerés, ugyanakkor megerősíti Szerbia eurointegrációs útján és a regionális együttműködés terén elért eredményeket, ami pozitív fényben tünteti fel az országot. Tanja Miščević 2013. szeptembere óta mostanáig Szerbia uniós bővítési tárgyalásokkal megbízott csoportjának vezetője volt. Néhány napja mentették fel ebből a tisztségből. Hogy ki lesz az utódja, még nem tudni.

Tanja Miščević
Regionális Együttműködési Tanács

Most

14:39, Frissítve: 16:36

Kollégium vagy lakás?

Az egyetemi hallgatóknak továbbtanulásuk során számos költséggel kell számolniuk, az egyik ilyen a lakhatási kiadás. Legtöbben a kollégiumot választják annak kedvező ára miatt, de túljelentkezés esetén marad a lakás bérlésének a lehetősége.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.