Ugrás a tartalomra

Tiltakozó diplomáciai jegyzék a felgyújtott szerb zászló miatt

2023.11.22
13:58
Forrás
Magyar Szó
A szerb külügyminisztérium hangsúlyozza, hogy az ilyen cselekmények kárt okoznak a kétoldalú kapcsolatoknak.

Tiltakozó diplomáciai jegyzéket juttatott el Albánia belgrádi nagykövetségének a szerb külügyminisztérium, mert Tirana egyik központi terén fociszurkolók felgyújtottak és elégettek egy szerb zászlót.

Az eseményről készült felvétel november 20-án a közösségi oldalakra is felkerült. A szerb külügyminisztérium hangsúlyozza, hogy az ilyen cselekmények kárt okoznak a kétoldalú kapcsolatoknak, amelyek az elmúlt években történelmi csúcsot értek el.

A tárca elvárja az illetékes albán intézményektől, hogy kerítsék elő az elkövetőket, és megfelelő büntetésben részesítsék őket.

zászlóégetés
diplomáciai jegyzék
Albánia

Most

14:39, Frissítve: 14:44

Kollégium vagy lakás?

Az egyetemi hallgatóknak továbbtanulásuk során számos költséggel kell számolniuk. A lakhatási kiadások a legmagasabbak. Legtöbben a kollégiumot választják annak kedvező ára miatt, de túljelentkezés esetén marad a lakás bérlésének a lehetősége.
12:58, Frissítve: 13:43

Az egész ország az áldozatokra emlékezik

Egy évvel a belgrádi iskolai lövöldözés után az egész ország megemlékezett az áldozatokról. A televízió és rádióműsorok reggel 8:41 perckor megszakították a sugárzást, és egy perces néha csenddel tisztelegtek a lövöldözésben elhunytak emléke előtt.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.