Ugrás a tartalomra

Timmermans: A politikai családom helyeket vesztett az Európai Parlamentben

2019.05.27
14:27
2024.03.19
08:46
Forrás
Pannon RTV
Helyeket vesztettünk, emiatt szerénynek kell lennünk. De optimista is vagyok - részletezte az Európai Szocialisták Pártjának csúcsjelöltje az előzetes eredményeket taglaló sajtótájékoztatóján.

Timmermans hozzátette, a szociáldemokrata frakció együtt fog működni más progresszív pártokkal az EP-ben. Ez jelentheti a zöldeket, a liberálisokat, de akár a szélsőbaloldali pártokat is: „Az emberek azt akarják, hogy tegyünk valamit a klímakrízis tekintetében, sürgősen. Az emberek azt akarják, hogy a társadalmi igazságtalanságok nemzeti szinten legyenek kezelve. Az emberek azt akarják, hogy a nagy cégek végre igazságos adókat fizessenek, és az emberek azt akarják, hogy megbizonyosodjanak arról, hogy együtt tudunk dolgozni a többi európaival, annak érdekében, hogy megoldjuk azokat a gondokat, amelyeket már nem tudunk megoldani, csak nemzeti szinten.”

Frans Timmeremans
Európai Parlament

Most

14:39, Frissítve: 16:36

Kollégium vagy lakás?

Az egyetemi hallgatóknak továbbtanulásuk során számos költséggel kell számolniuk, az egyik ilyen a lakhatási kiadás. Legtöbben a kollégiumot választják annak kedvező ára miatt, de túljelentkezés esetén marad a lakás bérlésének a lehetősége.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.