Ugrás a tartalomra

Több mint négyszáz rendőr lépett szolgálatba (videó)

2017.03.25
15:22
Ünnepélyes keretek között léptek szolgálatba az új rendőrök a Szerbia Palota előtt
Ünnepélyes keretek között léptek szolgálatba az új rendőrök a Szerbia Palota előtt. Az eseményen részt vett Aleksandar Vučić miniszterelnök, aki beszédében a biztonságos és stabil Szerbia fontosságát hangsúlyozta, ami csak lelkiismeretes és becsületes rendőrökkel teremthető meg. uj rendorok unnepseg 404 újdonsült rendőrt állítottak szolgálatba a szerbiai Belügyminisztériumban. Az ünnepélyes avatót szombaton délelőtt a Szerbia Palota előtt tartották, amelyen részt vett Aleksandar Vučić miniszterelnök. „Nincs erős és stabil Szerbia biztonságos Szerbia nélkül. Nincs gazdasági fejlődés, nem lehetnek új befektetések és munkahelyek, nagyobb fizetések vagy nyugdíjak, sem jobb életszínvonal, ha az ország polgárainak és a leendő befektetőknek nem tudjuk szavatolni a biztonságot. Senki nem fog pénzt fektetni oda, ahol az ország nem tudja garantálni a nyugalmat és a biztonságot.” uj rendorok vucic Vučić beszédében kiemelte, nem könnyű rendőrnek lenni, mert ők az elsődleges célpontjai a bűnözőknek és azoknak is, akik látszólag együttműködnek velük és állítólag harcolnak a bűnözés ellen. Felszólította a tapasztaltabb rendőröket, hogy adják át tudásukat fiatalabb kollégáiknak, és tanítsák meg őket arra, hogy milyen a jó és becsületes rendőr. Aleksandar Vučić miniszterelnökön kívül az ünnepségen részt vett Maja Gojković köztársasági házelnök, Nebojša Stefanović belügyminiszter, Zoran Djordjević védelmi miniszter és Vladimir Rebić, a szerb rendőrség igazgatója is. (kép: FoNet) uj rendorok politikusok



Aleksandar Vučić
ünnepség
rendőr
szolgálatba lép
Szerbia Palota

Most

14:39, Frissítve: 16:36

Kollégium vagy lakás?

Az egyetemi hallgatóknak továbbtanulásuk során számos költséggel kell számolniuk, az egyik ilyen a lakhatási kiadás. Legtöbben a kollégiumot választják annak kedvező ára miatt, de túljelentkezés esetén marad a lakás bérlésének a lehetősége.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.