Ugrás a tartalomra

Tomislav Nikolić: Senki sem lesz olyan erős, hogy veszélyeztessen

2016.10.20
17:25
Ha indulok az elnökválasztáson, senki sem lesz olyan erős, hogy veszélyeztessen - jelentette ki Újvidéken Tomislav Nikolić
Ha indulok az elnökválasztáson, senki sem lesz olyan erős, hogy veszélyeztessen - jelentette ki Újvidéken Tomislav Nikolić. A szerb államfő egy idegsebész-konferenciát nyitott meg Újvidéken, ahol találkozott Igor Mirović tartományi kormányelnökkel és Vickó Ferenc egészségügyi államtitkárral. Nikolić elnöki mandátuma 2017. május 31-én jár le. Az államfői választást a szerb parlament elnökének kell kiírnia legkésőbb 2017. március elejéig. (Tanjug, RTV, Fotó: Tanjug)

Most

14:52, Frissítve: 16:53

Népszerűek a palicsi programok

Május másodikán is több ezren látogattak Palicsra, habár a borongós időjárás miatt nem volt akkora tömeg mint előző nap, amikor mintegy 40 ezer ember fordult meg a tóparton.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.