Ugrás a tartalomra

Újdonságok az elnökválasztás lebonyolításakor

2017.03.07
10:35
Változtatásokat vezetett be a Köztársasági Választási Bizottság az elnökválasztás lebonyolításával megbízott választási bizottságok munkájával kapcsolatban
Változtatásokat vezetett be a Köztársasági Választási Bizottság az elnökválasztás lebonyolításával megbízott választási bizottságok munkájával kapcsolatban. Újdonság például, hogy a bizottságok minden tagjának azonosító kártyát kell viselnie. Egy ellenőrző formanyomtatványt is használnak majd az eredmények összesítéséhez. A választási anyag csomagolásán lévő biztonsági zárat a bizottságoknak a választás után át kell adniuk. Átadásnál nem csak a választási bizottság elnökének vagy annak helyettesének kell jelen lennie, hanem még egy, előre kiválasztott tagnak is, és a többi tag, illetve helyettes is ott lehet a szavazási anyag átadásánál. A választóhelyek április 2-án 7 órakor nyitnak és 20 órakor zárnak. (Beta)
szavazás
elnökválasztás
RIK
változtatások

Most

18:36

Cápát fogtak Neum közelében

Veszélyeztetett és szigorúan védett cápafaj egy példányát fogott ki a napokban egy helyi horgász az Adriai-tengeren, a bosznia-hercegovinai Neum közelében.
17:58, Frissítve: 18:12

Hszi Csin-ping megérkezett Franciaországba

A kínai elnök Emmanuel Macron francia államfő meghívására érkezett Párizsba, ugyanis a két ország 60 éve lépett diplomáciai kapcsolatba. Hszi Csin-ping franciaországi látogatása után Szerbiába és Magyarországra is ellátogat.
16:01, Frissítve: 16:11

Verstappené a pole pozíció

A címvédő és háromszoros világbajnok Max Verstappen, a Red Bull versenyzője volt a leggyorsabb a Forma-1-es Miami Nagydíj szombati időmérő edzésén, így a vasárnapi futamot ő kezdheti majd az élről.

Népszerű

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.