Ugrás a tartalomra

Újévi köszöntőt írt a lakosoknak Aleksandar Vučić

2016.12.31
11:47
Köszöntőt írt a lakosoknak az újévi és az elkövetkező ünnepek alkalmából Aleksandar Vučić
Köszöntőt írt a lakosoknak az újévi és az elkövetkező ünnepek alkalmából Aleksandar Vučić. Szerbia kormányfője úgy fogalmazott, ma, 2016 utolsó napján, amikor már az államkincstár bezárt, valamint nincs több befizetés és kifizetés, szeretném tájékoztatni önöket, hogy a kormány 4,2 milliárd dináros többletet valósított meg. Ezt a kiváló eredményt a munkánknak köszönhetjük, de legfőképpen önöknek, akik hittek bennünk és a változásban - írta Vučić. Sikeres új évet, sok munkát kívánok, ezzel együtt pedig biztos és egyre több pénzt tartalmazó államkasszát Szerbiának - fogalmazta meg kívánságait a miniszterelnök. Azt ígérte, napról napra, hónapról hónapra, évről évre könnyebb és biztonságosabb lesz az élet. A köszöntő végén az áll: Éljen Szerbia! Az önök A. Vučića. (Tanjug, RTS)
Aleksandar Vučić
újévi köszöntő

Most

09:15, Frissítve: 09:25

A Leverkusen tovább menetel

A Bayer Leverkusen magabiztosan nyerte az AS Róma elleni Európa Liga elődöntő első mérkőzését. A Marseille és az Atalanta döntetlen.
07:48, Frissítve: 11:31

Egy éve történt a belgrádi iskolai mészárlás

Egy évvel ezelőtt, 2023. május 3-án gyászba borult Szerbia. Ezen a napon történt ugyanis az az iskolai lövöldözés a belgrádi Vladislav Ribnikar Általános Iskolában, amelyben 9 gyermek és egy felnőtt vesztette életét.
07:23

Ortodox nagypéntek van

A hívek ma Jézus kereszthalálára emlékeznek, ez a legszomorúbb nap az egyházi évben. Szigorú böjti nap azok számára, akik a Julianus-naptárt követik.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.