Ugrás a tartalomra

Ülésezett Magyarkanizsa Község Képviselő-testülete

2018.04.05
18:09
2018.04.05
19:20
Forrás
Pannon RTV
Titkos szavazással Vass Zoltán horgosi történész és Nyilas Leonov Anita személyében megválasztották a Községi Tanács két új tagját.

A Regionális Kreatív Műhely élére Erdélyi Tóth Edit magyartanárt nevezték ki. Elfogadták a költségvetés módosítását is, amelyet egy hitelfelvétel tett indokolttá.

Szarapka Ede, elnökhelyettes, Magyarkanizsa KKT: „Itt egy 170 millió dináros kölcsönről van szó, amit IPA európai uniós pályázatok előfinanszírozására szánunk. Ez azt jelenti, hogy ez csak szóban kölcsön, valójában ez egy előleg, amit később az Európai Unió vissza fog fizetni, tehát valójában ez a kölcsön a községi költségvetést nem fogja terhelni. Egy másik jelentős tétele a költségvetésnek, amelyben Tóthfaluban, Velebiten és Martonoson utak aszfaltozásának a kontóját változtattuk meg, abból kifolyólag, hogy sikerült a Tartományi Nagyberuházási Igazgatóságtól 24 millió dinárt hozni ezeknek az utaknak az aszfaltozására.”

Magyarkanizsa
Szarapka Ede
Vass Zoltán
Nyilas Leonov Anita

Most

14:39, Frissítve: 16:36

Kollégium vagy lakás?

Az egyetemi hallgatóknak továbbtanulásuk során számos költséggel kell számolniuk, az egyik ilyen a lakhatási kiadás. Legtöbben a kollégiumot választják annak kedvező ára miatt, de túljelentkezés esetén marad a lakás bérlésének a lehetősége.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.