Ugrás a tartalomra
vojvodina.gov.rs

Vajdaság is támogatást nyújt a Boszniai Szerb Köztársaságnak

2020-09-24
18:18
2020-09-24
18:57
Forrás
Pannon RTV
Đorđe Milićević, a tartományi kormány alelnöke és Željka Cvijanović, a Boszniai Szerb Köztársaság elnöke ma kosárlabdapályát avatott Zvornikban, a helybeli Szent Száva Általános Iskolában.

A zvorniki kosárlabdapályát a tartományi kormány adományának köszönhetően építették, emellett pedig multifunkcionális sportburkolatot kapott a modričai kosárlabdapálya és a ribniki kézilabdapálya is. Milićević alelnök rámutatott, hogy Szerbia és Vajdaság Autonóm Tartomány is erőteljes támogatást nyújt a Boszniai Szerb Köztársaság számára, hogy az minél fejlettebb legyen a gazdaság, a közlekedés, az infrastruktúra, az egészségügy, a tudomány és az oktatás területén. Idén, szeptember 15-én ünnepeltük először a szerb egység, szabadság és nemzeti zászló napját, egy olyan ünnepet, amely szimbolikusan beszél népünk elért egységéről, és a gyakorlatban közös projektek beszélnek erről - hangoztatta a vajdasági kormányalelnök.

Željka Cvijanović köszönetet mondott Szerbia kormányának és Vajdaságnak a közös részvételért mind a nagy projektek, mind pedig számos kisebb projekt megvalósításában, amelyek hozzájárulnak a polgárok életének javításához helyi szinten.

Boszniai Szerb Köztársaság
kosárlabdapálya
Zvornik
Đorđe Milićević

Most

20:30, Frissítve: 21:11

Európai koronavírus-járvány körkép

Emelkedik a kórházi kezelésre szoruló új koronavírusos betegek száma Horvátországban és Szlovéniában, éjszakai kijárási tilalmat léptetnek életbe Ausztriában, emelkedik a halálesetek száma Csehországban.
17:18, Frissítve: 19:47

Vereséget szenvedett a TSC

2:0-ás vereséget szenvedett a TSC Belgrádban a szerb labdarúgó Szuperliga 13. fordulójában az FK Voždovac vendégeként.

Népszerű