Ugrás a tartalomra

Varga Mihály: Magyarországnak érdemes felkészülnie a világgazdasági lendület visszaesésére

2019.02.04
15:51
2024.03.19
08:44
Forrás
MTI
A kormány olyan intézkedéseket kíván hozni, amelyek megvédik a munkahelyeket, a bérnövekedés ütemét és törekszenek arra, hogy a fejlesztések ne álljanak le - mondta a magyar pénzügyminiszter.

Varga Mihály szerint a magyar gazdaság idei növekedése nagyobb lehet a Gazdasági Együttműködési és Fejlesztési Szervezet által vártnál. A magyar gazdasági növekedést húzó tényezők közül a pénzügyminiszter kiemelte a lakossági fogyasztás és a beruházások bővülését. Varga Mihály a Kossuth Rádió műsorában hangsúlyozta, a munkaerőpiacon az elmúlt években jelentős változás történt, Magyarországon a mintegy 12 százalékosról 3,6 százalékosra csökkent a munkanélküliség.

Varga Mihály

Most

11:40, Frissítve: 11:54

Drágábbak a luxustermékek Szerbiában

Több luxustermék is megdrágult Szerbiában május elsejétől. Keddtől egy doboz cigarettáért is többet kell fizetnie a dohányosoknak, mint eddig. Ami viszont jó hír, hogy az áram és a gáz árának emelkedésétől idén már nem kell tartanunk.

Népszerű

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.