Ugrás a tartalomra

Védőszentjét ünnepelte a Szerb Haladó Párt

2023.10.27
18:41
2023.10.27
19:01
Forrás
vojvodjanski.com
Újbelgrádban Miloš Vučević elnök azt mondta, az elmúlt 15 évben a párt sokat tett, de sok munka vár még rájuk.

Nagy nyomás nehezedik az országra, nagy a felelősségünk, mint a legerősebb szerbiai politikai szervezetnek, hogy ne engedjük, hogy Szerbia visszatérjen a múltba - vélekedett az SZHP elnöke.

A párt szabadkai városi szervezete is ünnepséget tartott. Stevan Bakić, a haladók szabadkai elnöke azt mondta, a Szerb Haladó Párt egy nagy család. Kiemelte, szerinte büszkék lehetnek a pártjukra, Aleksandar Vučić szerb államfőre és Szerbiára. Büszkék lehetünk arra a sok eredményre is, amelyet a városban és az országban elértünk - tette hozzá Bakić.

védőszent
ünnep
Szerb Haladó Párt
Újbelgrád
Miloš Vučević
Stevan Bakić

Most

11:52, Frissítve: 12:41

Holnap lesz az iskolai mészárlás évfordulója

Egy éve, hogy a belgrádi Vladislav Ribnikar Általános Iskolában az oktatási intézmény egyik diákja megölte kilenc társát és egy biztonsági őrt. Másnap az akkor 21 éves Uroš B. kilenc embert lelőtt Dubona és Malo Orašje falvakban.
09:06, Frissítve: 09:14

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.

Népszerű

Elhelyezték az utolsó sínpárt Szabadka és Újvidék között

Gőzerővel haladnak a Belgrád-Budapest gyorsvasút Szabadka és Újvidék közötti szakaszának építkezési munkálatai. Ma délután Topolyánál lerakták a két vajdasági város között húzódó sínpár utolsó elemét, így a fővonal összekötöttnek tekinthető.