Ugrás a tartalomra

Verekedtek a képviselők Čačakon

2017.07.06
12:37
2017.10.04
12:02
Verekedés tört ki tegnap délután a čačaki képviselő-testület ülésén.

Verekedés tört ki tegnap délután a čačaki képviselő-testület ülésén, a mentőszolgálat is a helyszínre érkezett, mert megsérült Igor Trifunović, a testület elnöke. Az ülést meghatározatlan időre megszakították.

Az incidens úgy kezdődött, hogy Igor Trifunović, a képviselő-testület elnöke figyelmeztető intézkedéseket foganatosított az ellenzéki képviselőkkel szemben. Az egyik pillanatban Aleksandar Tanasković, a Dveri képviselőcsoport tagja odament Trifunović asztalához, és az arcába vágta a képviselői ülés anyagát tartalmazó papírokat. Ez elég ok volt ahhoz, hogy általános verekedés és lökdösődés törjön ki a képviselők között.

A konfliktusban Trifunovićnak megsérült a szeme, ezért a mentőszolgálat is a helyszínre érkezett, majd a férfit beszállították a čačaki kórház sürgősségi osztályára. A Dveri és az Új Szerbia képviselői azért tüntettek, mert Igor Trifunović nem engedélyezett vitát az új képviselőházi munkaszabályzatról

Čačak
képviselők
verekedés

Most

09:25, Frissítve: 09:31

Hajrágóllal magyar győzelem és feljutás

A magyar jégkorong-válogatott végletekig izgalmas mérkőzésen, 2 perc 51 másodperccel a vége előtt ütött Papp Kristóf góllal 2-1-re legyőzte a szlovén együttest a bolzanói divízió I/A-világbajnokság szombati zárásán.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.