Ugrás a tartalomra

Vicsek Annamária VMSZ-es politikus a Fidesz–KDNP EP-képviselőjelöltje

2024.04.04
08:49
2024.04.04
19:29
Forrás
Facebook, fidesz.hu
A politikus a befutó 8. helyen szerepel a listán.

A Vajdasági Magyar Szövetség ismét EP képviselőjelöltet állíthat a Fidesz színeiben - jelentette be dr. Pásztor Bálint, a VMSZ elnöke. A VMSZ Elnöksége és Tanácsa egyhangúlag fogadta el a VMSZ elnökének január 22-én megfogalmazott javaslatát, miszerint Vicsek Annamáriát, a VMSZ alelnökét jelöli. Mostanra a Fidesz is döntött a jelöltlistáról, amelyen a befutó 8. helyen szerepel Vicsek Annamária - közölte a VMSZ elnöke. Mindent megteszünk, hogy a Fidesz sikeresen szerepeljen a június 9-i magyarországi EP választásokon, hiszen nagyon fontos, hogy a velünk azonos értékrendet vallók képviseljék érdekeinket - tette hozzá. A Fidesz jelöltlistájának első helyezettje Deutsch Tamás. Deli Andornak megköszönte, hogy 10 évig szolgálta hatékonyan európai parlamenti képviselőként a közösség ügyét. Elkötelezett munkájára a jövőben is számítok, immár a VMSZ Tanácsának tagjaként is - fogalmazott dr. Pásztor Bálint.

Dr. Pásztor Bálint, elnök, VMSZ: „Nemcsak a vajdasági magyarság érdeke, hogy ott nekünk legyen képviseletünk, hanem Szerbiának is, hiszen tudjuk azt, hogy Magyarországot is és Szerbiát is nagyon gyakran érik különböző megalapozatlan vádak a brüsszeli bürokrácia részéről és az Európai Parlamentben is különböző liberális csoportosulások részéről. Éppen ezért fontos, hogy ezekre érdemben ott helyben azonnal reagálni lehessen. Az elmúlt tíz ében Deli Andor volt két mandátumban Fidesz színekben VMSZ-esként európai parlamenti képviselő. Most pedig a választásokat követően, amennyiben mi mindannyian június 9-én a Fidesz-KDNP listájára szavazunk, akkor Vicsek Annamária személyében továbbra is lesz képviselőnk.”

Vicsek Annamária
Fidesz-KDNP
VMSZ
EP-képviselő
jelölt

Most

14:39, Frissítve: 15:40

Kollégium vagy lakás?

Az egyetemi hallgatóknak továbbtanulásuk során számos költséggel kell számolniuk, az egyik ilyen a lakhatási kiadás. Legtöbben a kollégiumot választják annak kedvező ára miatt, de túljelentkezés esetén marad a lakás bérlésének a lehetősége.
12:58, Frissítve: 13:43

Az egész ország az áldozatokra emlékezik

Egy évvel a belgrádi iskolai lövöldözés után az egész ország megemlékezett az áldozatokról. A televízió és rádióműsorok reggel 8:41 perckor megszakították a sugárzást, és egy perces néha csenddel tisztelegtek a lövöldözésben elhunytak emléke előtt.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.