Ugrás a tartalomra

A Világbank delegációjával tárgyal a szerb kormány Nišben

2016.10.15
08:43
Harmadik napja tartózkodik Nišben a szerb kormány
Harmadik napja tartózkodik Nišben a szerb kormány. A kabinet tagjai egy hétig lesznek a dél-szerbiai városban. Ma zsúfolt program vár rájuk. A miniszterelnök a helyi lakosokkal is találkozik. A Világbank delegációjával tárgyal ma a szerb kormány Nišben. Az ülésen a nemzetközi pénzintézet nyugat-balkáni regionális igazgatója, Allen Goldstein is részt vesz, aki előzőleg külön is egyeztetett a szerb kormányfővel. Már tegnap is Nišben tartózkodott - a szerb-albán üzleti fórumon szólalt fel. Elmondta, úgy véli, Szerbia elkötelezett a reformok megvalósítása mellett és hiszi, hogy az ország gazdasági növekedése tovább javulhat. A kormány ülésén mások mellett Michael Davenport, az EU szerbiai küldöttségvezetője is részt vesz. A kabinet tagjai harmadik napja tartózkodnak a dél-szerbiai városban. Számos találkozójuk és programjuk van. Ma például a kormányfő a helyi lakosokkal is beszél. 1200-an jelezték, hogy személyesen találkoznának Aleksandar Vučićtyal, közülük 20-at fogad a miniszterelnök. A Nišben és a környező településeken élők elmondhatják a problémáikat a kormány első emberének. A lakossággal való közvetlen találkozókat júliusban vezette be a miniszterelnök, az első ilyen meghallgatást Belgrádban szervezték. (Tanjug)
Niš
Világbank
szerb kormány

Most

14:52, Frissítve: 16:53

Népszerűek a palicsi programok

Május másodikán is több ezren látogattak Palicsra, habár a borongós időjárás miatt nem volt akkora tömeg mint előző nap, amikor mintegy 40 ezer ember fordult meg a tóparton.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.