Ugrás a tartalomra

A Világbank és az EU képviselői is részt vettek a szerb kormány ülésén

2017.02.09
18:47
Ülésezett a szerb kormány, ezúttal azonban a kormánytagok mellett a Világbank és az Európai Unió képviselői is részt vettek a tárgyalásokon
Ülésezett a szerb kormány, ezúttal azonban a kormánytagok mellett a Világbank és az Európai Unió képviselői is részt vettek a tárgyalásokon. Aleksandar Vučić megköszönte a Világbank támogatását. A pénzügyi mutatók megfelelők, sok reformot végrehajtottak, azonban rengeteg még a teendő - jelentette ki a szerb miniszterelnök. Szerbia polgárai szeretnének jólétben élni, a kormánynak pedig ennek érdekében kell dolgoznia - tette hozzá. Ellen Goldstein, a Világbank délkelet-európai igazgatója megköszönte a szerb kormány tagjainak, hogy elkötelezettek a meghatározott célok elérésében. A kormány ülésén Michael Davenport az Európai Unió szerbiai küldöttségének vezetője is részt vett, aki arról biztosította a kabinetet, hogy az Európai Unió támogatja Szerbiát az európai integráció folyamatában. (RTS)
EU
kormány
ülés
Világbank

Most

16:10, Frissítve: 16:30

Gyereket a magasba! Adán is

Ada is csatlakozott a Gyereket a magasba! elnevezésű határon átívelő programhoz, amelyet a budapesti székhelyű Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom indított el évekkel ezelőtt.
15:50, Frissítve: 15:59

Megvannak a hozzávalók az ünnepi fogásokhoz

A húsvétot megelőző napokban szigorú böjtöt tartanak a ortodox hívek. Vasárnap azonban már ünnepi fogásokat fogyasztanak. Az újvidéki limáni piacon is sokan vásárolták meg a húsvéti menü hozzávalóit.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.