Ugrás a tartalomra

A VMSZ üdvözli a Szabadkai Egészségház döntését

2018.03.09
13:30
2018.03.09
14:25
Forrás
A VMSZ szabadkai Városi Szervezetének közleménye
A párt szakpolitikusai javaslatokat fogalmaztak meg, amelyek elősegítették a megoldást, illetve a döntéshozás folyamatát Csantavéren és Bajmokon.

A Vajdasági Magyar Szövetség szabadkai Városi Szervezete örömmel és megelégedettséggel veszi tudomásul a Szabadkai Egészségház azon döntését, amely szerint mától Csantavéren és Bajmokon folytatódik a régi rendszer szerint működő mentőszolgálat és az éjjeli orvosi ügyelet - áll a párt médiaházunkhoz eljuttatott közleményében. A VMSZ egy hete elsőként jelezte a tarthatatlan problémát, felszólítva az intézmény vezetőjét, hogy vizsgálja felül azon döntését, amely szerint Csantavéren és Bajmokon megszűnne a délutáni mentőszolgálat és az éjjeli orvosi ügyelet. A párt szakpolitikusai javaslatokat fogalmaztak meg, amelyek elősegítették a megoldást, illetve a döntéshozás folyamatát. Ennek értelmében Csantavéren és Bajmokon egésznapos egészségügyi szolgálat lesz biztosítva továbbra is - írja a VMSZ sajtóközleménye.

Vajdasági Magyar Szövetség

Most

19:37, Frissítve: 19:54

Nem hadászati nukleáris gyakorlatot tart Oroszország

Arra utasította az orosz fegyveres erők vezérkarát Vlagyimir Putyin orosz elnök, hogy készüljön fel egy olyan hadgyakorlatra, amelyen nem hadászati nukleáris fegyverek használatát fogják gyakorolni - közölte az orosz védelmi minisztérium.

Népszerű

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.