Ugrás a tartalomra
FoNet

Vučić: Amerika Pristina mellett áll

2018-12-07
16:33
2018-12-07
18:35
Forrás
Tanjug
A szerb elnök a megbékélést sürgeti.

Ramus Haradinajnak igaza volt, amikor azt mondta, hogy az Egyesült Államok az ő oldalukat pártolja, attól függetlenül, hogy Pristina mennyire sérti meg a nemzetközi jogot - mondta Aleksandar Vučić ma Kragujevacon. Hozzátette, katonai győzelem Amerika fölött lehetetlen, és nyilvánvaló, hogy az amerikaiak az albánok mögött állnak, nem csinálnak semmit a támogatásuk nélkül. A szerb elnök kifejtette, itt az ideje a megbékélésnek, hiszen a megbékélés a legfontosabb a régió jövője szempontjából.

Aleksandar Vučić, köztársasági elnök, Szerbia: „Ezért kell nekünk a gyárak felé fordulnunk, ezért kell a jövő felé fordulnunk, hogy a gazdasággal győzzünk, okosan győzzünk, mert katonailag legyőzni Amerikát, vagy nem tudom én kit, ne tegyétek... Egyszer ezt megpróbáltuk és nem sikerült.”

Aleksandar Vučić
koszovói hadsereg
Amerika

Most

19:38

Bagolylesre invitál az Arcus

A topolyai Arcus Környezetvédő Egyesület aktivistái bagolylesre invitálják a járókelőket a város központjában december 15-én, szombaton, 10 órától.

Népszerű

Pannon friss hír

Csődöt jelentett a Vojvodinaput vállalat

Csődöt hirdetett ki a nagybecskereki bíróság az útépítéssel foglalkozó Vojvodinaput vállalatban. A csődeljárás idén októberben indult - közölte a végzés indoklásában Ljiljana Popov, csődbíró.
petárda

Pénzbüntetés vár a petárdázókra

50 és 100 ezer dinár közötti büntetést ír elő a márciusban életbe lépett közrendről szóló törvény azok számára, akik petárdával vagy más pirotechnikai eszközzel megzavarják polgártársaik nyugalmát.