Ugrás a tartalomra
FoNet

Vučić: Amerika Pristina mellett áll

2018-12-07
16:33
2018-12-07
18:35
Forrás
Tanjug
A szerb elnök a megbékélést sürgeti.

Ramus Haradinajnak igaza volt, amikor azt mondta, hogy az Egyesült Államok az ő oldalukat pártolja, attól függetlenül, hogy Pristina mennyire sérti meg a nemzetközi jogot - mondta Aleksandar Vučić ma Kragujevacon. Hozzátette, katonai győzelem Amerika fölött lehetetlen, és nyilvánvaló, hogy az amerikaiak az albánok mögött állnak, nem csinálnak semmit a támogatásuk nélkül. A szerb elnök kifejtette, itt az ideje a megbékélésnek, hiszen a megbékélés a legfontosabb a régió jövője szempontjából.

Aleksandar Vučić, köztársasági elnök, Szerbia: „Ezért kell nekünk a gyárak felé fordulnunk, ezért kell a jövő felé fordulnunk, hogy a gazdasággal győzzünk, okosan győzzünk, mert katonailag legyőzni Amerikát, vagy nem tudom én kit, ne tegyétek... Egyszer ezt megpróbáltuk és nem sikerült.”

Aleksandar Vučić
koszovói hadsereg
Amerika

Most

22:51, Frissítve: 23:57

Tenisz: Györe döntős Rióban!

A zentai teniszező elődöntőbeli ellenfele, a szlovén Aljaž Bedene sérülés miatt visszalépett, így Györe küzdelem nélkül jutott be a döntőbe.
20:16, Frissítve: 20:29

Cserkészvezetőkre van szükség

A Vajdasági Magyar Cserkészszövetség muzslyai közgyűlésén értékelték az elmúlt évet, és felvázolták a jövőre vonatkozó terveket.

Népszerű

Baleset történt Szabadkán

Baleset történt Szabadkán a Majsai-híd lábánál. Egy régebbi típusú Opel, valamint egy Fiat személygépkocsi ütközött össze, személyi sérülés nem történt.

További járatokat törölt a Subotica-trans

Amellett, hogy a szombati menetrend lesz érvényben, további járatkiesésekkel is számolni kell keddtől - áll a Subotica-trans Utasszállító Közvállalat legfrissebb közleményében.