Ugrás a tartalomra
FoNet

Vučić: Amerika Pristina mellett áll

2018-12-07
16:33
2018-12-07
18:35
Forrás
Tanjug
A szerb elnök a megbékélést sürgeti.

Ramus Haradinajnak igaza volt, amikor azt mondta, hogy az Egyesült Államok az ő oldalukat pártolja, attól függetlenül, hogy Pristina mennyire sérti meg a nemzetközi jogot - mondta Aleksandar Vučić ma Kragujevacon. Hozzátette, katonai győzelem Amerika fölött lehetetlen, és nyilvánvaló, hogy az amerikaiak az albánok mögött állnak, nem csinálnak semmit a támogatásuk nélkül. A szerb elnök kifejtette, itt az ideje a megbékélésnek, hiszen a megbékélés a legfontosabb a régió jövője szempontjából.

Aleksandar Vučić, köztársasági elnök, Szerbia: „Ezért kell nekünk a gyárak felé fordulnunk, ezért kell a jövő felé fordulnunk, hogy a gazdasággal győzzünk, okosan győzzünk, mert katonailag legyőzni Amerikát, vagy nem tudom én kit, ne tegyétek... Egyszer ezt megpróbáltuk és nem sikerült.”

Aleksandar Vučić
koszovói hadsereg
Amerika

Most

20:20, Frissítve: 20:26

Magyarul csak a Semmi lesz Óbecsén

Elkezdődött a 62. Májusi Játékok, a gyermek- és ifjúsági színjátszók nemzetközi fesztiválja Óbecsén. A Fabula Rasa Színjátszó Grund Semmi című ifjúsági előadása kedden 18:15-kor lesz műsoron.
19:10, Frissítve: 20:29

A Tisza vízállása 374 centiméter Zentánál

Ez a szint teljesen átlagosnak mondható ebben az időszakban, áradástól nem kell tartani - mondják az illetékesek. A víz szintje 15-20 centimétert emelkedhet az elkövetkező napokban az esőzések miatt.
17:23

A méhek világnapja

Az Élelmezésügyi és Mezőgazdasági Világszervezet arra figyelmeztet, hogy a beporzók számának és sokféleségének csökkenése katasztrofális következményekkel járhat táplálkozásunkra nézve.

Népszerű