Ugrás a tartalomra

Vučić: Az új gyárak kiépítése fontosabb az elnökválasztásnál (videó)

2016.10.20
15:53
Az új gyárak kiépítése fontosabb az elnökválasztásnál – mondta Aleksandar Vučić szerb miniszterelnök Nagykikindán
Az új gyárak kiépítése fontosabb az elnökválasztásnál – mondta Aleksandar Vučić szerb miniszterelnök Nagykikindán. A bánáti városban egy autóalkatrész-gyártó üzemet adott át, amely mintegy négymillió eurós befektetéssel épült és nyolcvan új munkásnak biztosít megélhetést. A kormányfő elmondta, az elnökválasztással akkor foglalkozik majd, amikor eljön annak az ideje.



Aleksandar Vučić, miniszterelnök, Szerbia: „Nincs idő, de abban a pillanatban, amikor eldöntjük, hogy ki lesz a jelölt, abban a 25-30 napban megpróbálunk ellenállni a többieknek, akikről azt hallom, hogy már győztek is. Megpróbáljuk, de mivel, hogy ők a fő esélyesek, a mi esélyeink kicsik. Mi ezalatt elvégezzük az alkotmányban előírt feladatainkat. Tomislav Nikolić jól végezte a munkáját az elmúlt négy-négy és fél évben.”          

Most

14:52, Frissítve: 16:53

Népszerűek a palicsi programok

Május másodikán is több ezren látogattak Palicsra, habár a borongós időjárás miatt nem volt akkora tömeg mint előző nap, amikor mintegy 40 ezer ember fordult meg a tóparton.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.