Ugrás a tartalomra

Vučić a davosi Világgazdasági Fórumon

2023.01.17
08:19
2023.01.17
11:33
Forrás
Szerbiai RTV
A szerb elnök részt vesz a svájci Davosban megrendezett Világgazdasági Fórumon.

Aleksandar Vučić számos kétoldalú tárgyalást folytat magas rangú politikai vezetőkkel, nemzetközi szervezetek, pénzügyi intézmények és gazdasági társaságok vezetőivel a davosi Világgazdasági Fórumon - tájékoztat a szerb államfő sajtószolgálata. Háromnapos svájci tartózkodása során több, a világ vezetőivel folytatott egyeztetésen vesz részt, többek között a Nyugat-Balkánról szóló diplomáciai párbeszédről szóló ülésen. A koronavírus világjárvány miatti hároméves kihagyás után mintegy 2700 vezető vesz részt a fórumon 130 országból.

davosi Világgazdasági Fórum
Davos

Most

09:15, Frissítve: 09:25

A Leverkusen tovább menetel

A Bayer Leverkusen magabiztosan nyerte az AS Róma elleni Európa Liga elődöntő első mérkőzését. A Marseille és az Atalanta döntetlen.
07:23

Ortodox nagypéntek van

A hívek ma Jézus kereszthalálára emlékeznek, ez a legszomorúbb nap az egyházi évben. Szigorú böjti nap azok számára, akik a Julianus-naptárt követik.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.