Ugrás a tartalomra

Vučić: Ha kell, bevonjuk a szerb katonaságot

2023.10.28
08:45
2023.10.28
17:57
Forrás
Szerbiai RTV
Ha kell, bevonjuk a szerb katonaságot Szerbia azon területein, ahol migránsok egymás közötti, sok esetben fegyveres leszámolásai folynak- mondta Aleksandar Vučić.

A szerb elnök kifejtette, bízik a szerb rendőrségben, de ha a szerb belügyminisztérium nem tud biztonságot nyújtani Szerbia állampolgárainak, akkor megteszi a szükséges lépéseket. Vučić kifejtette, utasította a szerb belügyminisztert, vagy tegyék meg a szükséges lépéseket, vagy álljanak félre.

Mondják meg, képesek-e rá vagy sem. Ha nem, akkor majd én eldöntöm és soha senkinek nem jut majd eszébe, hogy Szerbia területét ilyen leszámolásokra használja fel - hangsúlyozta a szerb elnök. Kifejtette, Szerbia alkotmánya szerint joga van ilyen döntést hozni, és az állam így vagy úgy gondoskodni fog az észak-szerbiai állampolgárok biztonságáról.

szerb katonaság

Most

14:52, Frissítve: 16:53

Népszerűek a palicsi programok

Május másodikán is több ezren látogattak Palicsra, habár a borongós időjárás miatt nem volt akkora tömeg mint előző nap, amikor mintegy 40 ezer ember fordult meg a tóparton.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.