Ugrás a tartalomra

Vučić a kétoldalú kapcsolatok javulását várja Trump győzelmétől (videó)

2016.11.09
15:20
Az USA és Oroszország együttműködésének javulását, valamint Szerbia és Koszovó viszonyának jobb megértését várja a jövőben Tomislav Nikolić szerb államfő, az amerikai elnökválasztás nyertesétől
Az USA és Oroszország együttműködésének javulását, valamint Szerbia és Koszovó viszonyának jobb megértését várja a jövőben Tomislav Nikolić szerb államfő, az amerikai elnökválasztás nyertesétől. A Donald Trumpnak címzett gratulációban Szerbia elnöke elmondta, most még nagyobb erőfeszítéseket kell, hogy tegyenek a diplomáciai és gazdasági kapcsolatok javulásának érdekében. Aleksandar Vučić szerb kormányfő gratulációjában kiemelte, az a fajta vezetői képesség, amelyet Trump a kampány során mutatott, „erős akaratot képvisel, amelyre nemcsak az USA polgárainak, hanem az egész világnak szüksége van”. Aleksandar Vučić, miniszterelnök, Szerbia: „Ami Donald Trump győzelmét illeti, gratuláltam az Egyesült Államok elnökének a győzelemhez. Szerbia a lehető legjobb kapcsolatot szeretné ápolni Amerikával. Sokakkal ellentétben, mi nem avatkoztunk bele az amerikai elnökválasztásba, mivel úgy véljük, hogy az az amerikaiak belügye, amely az amerikaiak akaratától függ. Egy pillanatra sem támogattuk egyik jelöltet sem. Helyesen jártunk el. A jövőben is így járunk majd el, amikor Donald Trumpnak lesz ellenjelöltje. A mi dolgunk, hogy a saját választásunkkal törődjünk, hogy a nép arról döntsön, ami az ő dolga. Mások pedig döntsenek a saját politikájukról. Gratulálok és kívánom, hogy a lehető legjobb kapcsolatot alakítsuk ki.”   



 
gratuláció

Most

14:39, Frissítve: 16:36

Kollégium vagy lakás?

Az egyetemi hallgatóknak továbbtanulásuk során számos költséggel kell számolniuk, az egyik ilyen a lakhatási kiadás. Legtöbben a kollégiumot választják annak kedvező ára miatt, de túljelentkezés esetén marad a lakás bérlésének a lehetősége.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.