Ugrás a tartalomra

Vučić: Lesz elegendő gáz, az ország valójában egységes, tavasszal visszavonulok

2021.12.31
12:35
2021.12.31
16:20
Forrás
Pannon RTV, K1
A pártvezetés helyett szeretne többet foglalkozni a családjával.

Mindenki megnyugodhat, lesz elegendő gáz és áram Szerbiában. Erről beszélt év végi televíziós interjújában a szerb elnök. Aleksandar Vučić a K1 TV-nek azt mondta, egyedül a szén minőségével van probléma. Az elnök bejelentette, tavasszal visszavonul a Szerb Haladó Párt éléről. Mint fogalmazott: elegendő 10 év a szervezet élén. Szeretne több időt tölteni a családjával, a gyermekeivel, látni amint a lánya tanul és cselgáncsra vinné a fiát - húzta alá az államfő. Szerinte megfelelő emberek vannak, akik utána jönnek. Vučić kijelentette: az ő fejében négy ember is van, aki a pártot vezetni tudná. Az államfő szerint egység tapasztalható az országban.

Aleksandar Vučić, elnök, Szerbia: „Szerbia a média szempontjából megosztott. Ez jó. Ez hozzájárul a demokratikus társadalom felépítéséhez. Összességében azonban Szerbia egységesebb, mint valaha.”

Aleksandar Vučić
interjú

Most

14:39, Frissítve: 16:36

Kollégium vagy lakás?

Az egyetemi hallgatóknak továbbtanulásuk során számos költséggel kell számolniuk, az egyik ilyen a lakhatási kiadás. Legtöbben a kollégiumot választják annak kedvező ára miatt, de túljelentkezés esetén marad a lakás bérlésének a lehetősége.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.